Kirjat

Kirjasarjan luoja ja kirjoittaja on kouvolalainen Anu Kuusenoksa. Prinssi jolla ei ollut sydäntä on Anu Kuusenoksan esikoiskirja. Kirjan kustantaja on Scarabe kustannus, vuonna 2014 perustettu, Jyväskylästä operoiva kustantamo. Kirjan kannet sekä muun kirjaan liittyvän visuaalisen maailman on suunnitellut ja toteuttanut graafikko Antti Tahvanainen.

Seireenit on Prinssi jolla ei ollut sydäntä -kirjan jatko-osa. Seireenit julkaisee Varjo Kustannus, ja sen julkaisupäivä on 14.4.2018.

Prinssi jolla ei ollut sydäntä

Prinssi jolla ei ollut sydäntä on Auroran tarinan kertovan kirjatrilogian avausosa. Se avaa kirjasarjan erikoislaatuisen maailman lukijalle, kertoo hahmojen taustoja ja ominaisuuksia, esittelee ihmisille arkisen maailman uudenlaisin silmin. Kirjan maailmassa vampyyrien kesken käydään katkeria sotia ja taisteluita, joiden tapahtumat ovat usein verisiä. Myös voimakkaat tunteet ovat osa kirjan tunnelmallista kerrontaa, ja kirjassa on kevyen eroottisia kohtauksia, joiden takia kirja on erityisesti aikuisille lukijoille suunnattu.


Astu maailmaan, jossa yö kätkee sisäänsä ihmisen aisteille tavoittamattomia asioita, jossa verilinjalla ylimmät hallitsevat kaikkea, eikä kenenkään salaisuudet ole turvassa. Vai ovatko? Selvitä se itse lukemalla Prinssi jolla ei ollut sydäntä.

Seireenit

Seireenit jatkaa ihmistytön Auroran ja ensimmäisessä kirjassa tutuksi tulleiden vampyyrien tarinaa vuoden päästä siitä, mihin Prinssi päättyi. Tarina vie Auroraa lähemmäs hänen tarinansa päätepistettä, eikä hän säästy surulta ja tuskalta tälläkään kertaan. Uusi, ennennäkemättömän voimakas vihollinen sekoittaa vampyyrien pakan täysin, eikä kukaan näytä pärjäävän tämän voimille. Seireenit vie lukijan entistä syvemmälle vampyyrien kylmään, synkkään ja karuun maailmaan. Kukaan ei ole enää turvassa, ei edes Auroran ja Bardiyan pieni tytär. Tarinan juonen lisäksi lukija pääsee kurkistamaan vampyyrien historiaan, hetkiin jolloin vain kaksi vanhinta hallitsi maailmaa sekä ensimmäisen jälkeläisen luomisen aikoihin.